Sortowanie danych znajdujących się w pliku

0

Hej mam problem z sortowaniem , napisałem prosty program który ma za zadanie wczytać dane z pliku i posegregować je rosnąco program jednak nie działa , wczytuje i zapisuje dane ale ich nie segreguje

reset(c);
           i:=1;
           while not eof(c) do
           begin
           read(c,liczby[i]);
           i:=i+1;
               end;
           n:=i+1;
           rewrite(w);
           for i:=1 to n do
           writeln(w,liczby[i]:2:2,' ');
           close(c);
           close(w);
0
  1. Zapoznaj się z pojęciem formatowania kodu: http://4programmers.net/Forum/998482
  2. Wklejaj kod w znacznikach <``code=delphi> tu kod <``/code>
  3. Który fragment tego ... (autocenzura, ale raczej nawet do segregacji się nie nadaje) ... wg ciebie odpowiada za segregacje?
0
  1. Pokaż deklaracje wszystkich zmiennych, bo nikt nie będzie zgadywał;
  2. Dlaczego plik źródłowy ma inną strukturę danych niż plik docelowy?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1