potrzebna pomoc, forum

0

witam porzebuje pomocy mam taki błąd a nie wiem jak go naprawić screenshot-20210922221046.png

4
mongoose.model('User', UserShema);

albo

mongoose.model({name: 'User'}, UserSchema);
0

a czemu przekreśla mi name?

2
Kozak Kontakt napisał(a):

a czemu przekreśla mi name?

Bo taki zapis jest niepoprawny.

Jeśli chciałeś przekazać parametr, to to name: jest zuepłnie niepotrzebne. Jeśli chciałeś przekazać obiekt, to musisz to obtoczyć klamrami. Jeśli chciałeś przekazać nazwany argument, jak w pythonie, to bardzo mi przykro ale Js nie ma nazwanych parametrów.

0

działa, dziękuje za pomoc, raczkuje dopiero w js

2
Kozak Kontakt napisał(a):

działa, dziękuje za pomoc, raczkuje dopiero w js

I wziąłeś się za mongoose? Nie wolisz najpierw napisać kółko i krzyżyk albo gry w statki?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1