Szukanie, ukrywanie wierszy w tabeli które nie spełniają warunków.

0

Nie wiem, czy dobry dział, ale chyba tak, bo za pomocą php wolałbym tego nie robić, nie chcę przeładowywania strony.
Mam tabelę html, do teog jquery sorter, jak zrobić, szukanie i ukrywanie wierszy, które nie spełniają warunków? Wiem, że da się to zrobić w css, tylko to ma być dynamicznie, wpisuje klikam i mam pokazane. Poniżej wyjaśnienie na przykładzie:

Nazwa Kategoria
Kot Zwierzę
Drzewo Roślina

robię wyszukaj kategoria zwierzę i pokazuje się

Nazwa Kategoria
Kot Zwierzę
0
CodeRZ napisał(a):

Wiem, że da się to zrobić w css, tylko to ma być dynamicznie

Możesz dynamicznie modyfikować css.

1

W jQuery jest funkcja filter(), Tutaj masz przykład użycia. Wystarczy lekko zmodyfikować i powinno działać.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1