Skąd dostać serwer z PHP??

0

Robię elektorniczną koronikę mojej szkoły tylko, że chcę żrobić ją tek by każdy mógł dodawać swoje wpisy i je [cygaro] edytować.
Przydało by się to zrobić w PHP lub CGI (wolę PHP :-) ) tylko potrzebny mi serwer!!

Ps: Ze względu na to, że założeniem tej kroniki jest brak cenzury (lecz każdy będzie mógł edytować swoje wpisy i dodawać komentarze do cudzych), chciałbym umieścić ją na jakimś zagranicznym serweże w państwie z którym Polska nie prowadzi stosunków dyplomatycznych (tak by w razie czego nie dało się jej wyrzucić).--Sebo +)
(Delphi3)

0

Wejdż na stronę www.omnicron.ca i ściągnij sobie OmniHttpd.
Wtedy twój komputer będzie serwerem. Niestety będzie musiał chodzić 24/7. --S&M

0

S&M napisał:
Wejdż na stronę www.omnicron.ca i ściągnij sobie OmniHttpd.
&gtWtedy twój komputer będzie serwerem. Niestety będzie musiał chodzić 24/7.

Tak, tylko że ja mam kompa raczej w Polsce i jak ktoś umieści w kronice coś co obrazi jakiegoś nauczyciel, albo ucznia &gt&gt ten założy sprawę w sądzie i oczywiście każą mi to wyrzućić, a wolność słowa ucierpi :-[ --Sebo +)
(Delphi3)

0

Zrób dopis że z treść wpisów nie odpowiada właściciel serwera, twórca strony itp. W razie czego zapisuj z jakich IP pochodzą wpisy to jak się ktoś przyczepi za obrazę to ich tam przekierujesz pod tego IP neich sobie dalej szukają :-) --W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

www.host.sk
www.wz.cz
Umieść tam. Podaj złe dane (ciekawe, czy chciało by im się sprawdzać) i tyle.

Ciężko znaleźć państwo, z którym nie prowadzi stostunków dyplomatycznych. Z tego co mi wiadomo to Polska nie ma ambasady tylko w 4 państwach !!! Jedno to wiem, że któraś z Gujan.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

ale tam raczej nikt nie oferuje PHP--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
ale tam raczej nikt nie oferuje PHP

Jak to nie? PHP + MySQL. Na host.sk sam miałem stronkę.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:

&gtCiężko znaleźć państwo, z którym nie prowadzi stostunków dyplomatycznych.

Moze Irak?? Ale wtedy serwer moze wkrotce ulec, hm, uszkodzeniu...--Pawel {Delphi 6 Personal}

Po pierwsze: naciśnij F1

0

Dryobates napisał:
Spin napisał:
&gtale tam raczej nikt nie oferuje PHP
&gt
&gtJak to nie? PHP + MySQL. Na host.sk sam miałem stronkę.

myślałem o tych państwach, gdzie nie mamy ambasady--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Proszę bardzo. Oto państwa z którymi Polska nie utrzymuje stostunków dyplomatycznych. Państw, w których nie ma polskich ambasad jest więcej, jednak ambasady sąsiednich krajów obejmują swoją jurysdykcją te państwa.

-BHUTAN (najbliższa ambasada w Indiach)
-DOMINIKA (najbliższa ambasada w Wenezueli)
-FIDŻI (najbliższa ambasada w Australi)
-KIRIBATI (najbliższa ambasada w Australi)
-MIKRONEZJA (najbliższa ambasada w Australi)
-PALAU (najbliższa ambasada w Australi)
-SAINT CHRISTOPHER-NEVIS-ANGUILLA (najbliższa ambasada w Wenezueli)
-SAMOA ZACHODNIE (najbliższa ambasada w Australi)
-TAJWAN (Polska nie uznaje państwowości Tajwanu - "Republiki Chińskiej" i nie utrzymuje z nim stosunków dyplomatycznych - na wyspie nie ma polskiego przedstawicielstwa dyplomatycznego ani urzędu konsularnego.)
-TONGA (najbliższa ambasada w Australi)
-TUVALU (najbliższa ambasada w Australi)
-WYSPY SALOMONA (najbliższa ambasada w Australi)

Z tych wszystkich państw, to chyba najlepiej byłoby umieścić na Tajwanie ;-)
Tylko jak ty się zarejestrujesz? (znasz chiński?)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

A u nas na rynek byc duża ilosc chinska i japonska człowiek ty tam isc i pogadac polski jezyk oni isc dom i tlumaczyc :) chinski to podobny do tajwana tak on mi poiwedzieć ;) ;) ;) P:P--------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
Naczelny DCP
[email protected]

0

Z tego co widzę to Tajwan byłby chyba najlepszy!! tylko że nie znam adresu żadnego serwera z PHP w Tajwanie. [glowa]

Wiem, że jak umieszczę klauzurkę że twórcy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów, a wszystkie pobyłki mogą być korygowane przez ich autorów to nie będą mogli mnie skarrzyć o obrazę [cygaro] (nie muszę nawet zapisywać IP) , ale będą mogli kazać usunąć [diabel] obraźliwe treści, a jak tego nie usunę to każą wywalić :-[ stronę adminowi serwera (który grzecznie [niewinnosc] posłucha jeśli serwer będzie w Polsce).--Sebo +)
(Delphi3)

0

http://www.webhelp.pl/free/read.php?id=2
poczytaj i popatrz większość linków jest z zagranicy

--
Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:-D

0

jakoś wątpie w ciąganie po sądach

--
People=Shit

0

zapraszam cie na www.darmowewww.prv.pl chyba dobry adres dałem ;p

--

Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
Naczelny DCP
[email protected]

Pablo Picasso
"Computers are useless, they can only give you answers"

0

jakoś wątpie w ciąganie po sądach

<font color="blue">[b]Mój kolega ostatnio napisał pewną "pracę" o mojej partnerce do tańca (tańcze tańce towarzyskie w AKTT), która bardzo sie jej nie spodobała ze względu na niezbyt artystyczne przedstawienie jego stosunku do niej. Jak jej rodzice dopiedzieli się o tej "pracy" postanowili zażądać od niego odszkodowania za "straty moralne" (a Burek nie należy do biednych). Jej mama poszła nawet z nią do lekarza by sprawdzić czy Olcia nie jest "dziwką" (Burek napisał: "[i]Ona się nawet na dziwkę nie nadaje(...)[/i]"). Sprawa dostała się do dyrekcji mojego LO (wszyscy chodzimy do tej samej szkoły) a dyrektorka postanowiła, że jak sprawa wyląduje w sądzie to ich wszystkich (Burka - on napisał pracę; Rafała - przesłał ją e-mail'em znajomym i poszkodowaną Olcię) wyrzuci ze szkoły. Burek został zobowiązany do uroczystego przeproszenia Olci (Co mimo przeszkód z jej strony wypełnił). Jej Mama jednak się tym nie zadowoliła. Chce załorzyć sprawę jak tylko Burek skończy szkołę (jak będzie próbował dostać się na studia).

Te wydarzenie zrodziło we mnie pomysł stworzenia takiego miejsca gdzie karzdy mógłby pisać co chce, nie przejmując się cenzurą, być moderatorem swoich postów, a jednocześnie "nawyzywać" lub pochwalić wypowiedzi innych.

<font size="18">W końcu wypowiedzi najwięcej świadczą o ich autorze, a nie o podmiotach...</span>[/b]</span>

--
Sebo +)
(Delphi3)

0

jakoś wątpie w ciąganie po sądach

<font color="blue">[b]Mój kolega ostatnio napisał pewną "pracę" o mojej partnerce do tańca (tańcze tańce towarzyskie w AKTT), która bardzo sie jej nie spodobała ze wzg................................</span>[/b]</span>

--
Sebo +)
(Delphi3)

Fajne masz liceum szkoda że ja do takiego nie chodziłem ciekawe ile razy by mi grozili wypadem ze szkoły

--
Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:-D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1