[blad forum] Błąd przy odpowiedzi na forum

0

Odpowiadałem przed momentem na forum JS/PHP i dodał mój post ale wyswietlił błąd nastepującej treści:

Fatal error: Call to undefined function: set_mail_title() in /home/2121/prog4/site/4programmers.net/public_html/include/function_post.php on line 152

Skoro już to napisałem to sugeruje aby powstał temat typu Skargi zażalenia, gdzie można by takie rzeczy zgłaszać.

[dopisane]

W momencie wysłania tego postu wywalił mi się błąd JS że oczekuje obiektu w lini chyba 37 znak 1...
Mam IE 6

0

Skoro już to napisałem to sugeruje aby powstał temat typu Skargi zażalenia, gdzie można by takie rzeczy zgłaszać.

Właśnie po to jest ten dział.

0

U mnie też tak wywalało przez kilka minut - na zmianę "Fatal error: Call to undefined function: set_mail_title()..." z "Błąd: Musisz odczekać kilka sekund...". Skończyło się na tym, że post został i tak dodany, i to taką ilość razy, jaką ukazał się "Fatal error...".

0

Rzeczywiście w klasie Emailer nie ma takiej funkcji. Jest za to: set_mail_subject. Ale ja tego u siebie nie sprawdzę. Adam musi się pobawić.

0

Uuupss, sorry. Mea culpa :( Juz jest ok.

0

Uuupss, sorry. Mea culpa :( Juz jest ok.

Jaki lingwista :-P.

0

Co by nowego tematu nie zaczynać, mam pytanie do Marooned-a
Dostałem mejla że usunąłeś mój post w temacie:

http://4programmers.net/Forum/viewtopic.html?id=43976

Nie neguje tego tylko wszedłem na ten topic i okazuje się, że są wszystkie moje posty które pisałem. Więc dlatego poruszam ten temat, bo albo ja mam tak słabą pamięć, albo staje się niepoczytalny...
Możesz mi przybliżyć który to post, abym uspokoił moje skołotane nerwy?
był to post o ID=95343

0

To był właśnie ten wałek.
Najprawdopodobniej zrobiłeś tak samo jak ja: kiedy wyskoczył błąd ponownie opublikowałeś post. Jednak pomimo błędu pierwszy post również się pojawił. Skutkiem tego były dwa identyczne posty pod rząd - jeden wyparował :d.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1