Problem z instalacją systemu Coyote

0

Witam
Własnie zainstalowałem u siebie Coyote, jednak pojawia się mnóstwo powiadomień. Na Stronie index są to:

PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 171: array_pop() [function.array-pop]: The argument should be an array
PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 171: array_pop() [function.array-pop]: The argument should be an array
PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 171: array_pop() [function.array-pop]: The argument should be an array
PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 175: array_multisort() [function.array-multisort]: Argument #1 is expected to be an array or a sort flag
PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 180: Invalid argument supplied for foreach()
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 786: Only variable references should be returned by reference
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 849: Only variable references should be returned by reference
PHP Notice in file /home/.../public_html/index.php on line 352: Undefined index: user_level

Na stronie login.php po brubie logowania to:

PHP Notice in file /home/.../public_html/login.php on line 140: Undefined index: auto_login
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 77: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../public_html/include/error_handler.php:71)
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 704: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_FOR
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/functions.php on line 612: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/.../public_html/include/error_handler.php:71)

A na stronie forum to pojawia mi sie informacja o fatal error, tabela z SQL Error i to:

PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 238: Undefined index: key
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 786: Only variable references should be returned by reference
PHP Notice in file /home/.../public_html/include/session.php on line 849: Only variable references should be returned by reference

Może mi ktoś pomóc z tym, żeby to działało bo chce sprawdzić działanie Coyote na swoim serwisie.

P.S.
Prawdopodobnie na innych stronach też są błędy ale nie za bardzo mogę na niektórych je znaleźć bo nie mogę się np. w ogóle zalogować.

0

Najnowsze kody zrodlowe mozna znalezc na stronie http://4programmers.net/trac/coyote

Stare kody obecnie nie sa wspierane, trwaja praca nad nowa wersja.

0

trwaja praca nad nowa wersja.

Uwaga, żart roku: 'kiedy?'.

0

error_reporting(E_ALL &! E_NOTICE);

0

Schowanie a nie rozwiązanie problemu ;)

0

Zależy co jest problemem.

0

No właśnie to jest ukrycie tylko, a ja wolę, żeby to usunąć. Bo jak chce z tego korzystać to chce żeby działało:)

0
... napisał(a)

trwaja praca nad nowa wersja.

Uwaga, żart roku: 'kiedy?'.

Myslisz, ze ja bym nie chcial, aby system powstal jak najszybciej. Uwierz mi, pracuje nad tym juz 2 lata, ale po prostu czas nie pozwala. Musze pracowac nad projektami, ktore przynosza mi pieniadze, bo z czegos sie musze utrzymac. Poza tym nie zostaje juz wiele czasu i checi nad rozwojem open source. Jezeli zainwestujesz w projekt to z mila checia bede nad nim pracowal kilka miesiecy. Bo to wlasnie przynosiloby mi satysfakcje i zadowolenie (w odroznieniu od niektorych projektow nad ktorymi MUSZE pracowac).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1