Okienko do logowania się

0

Tworząc okienko do logowania się w asp.net to zrobić to prosto na kontrolkach czy lepiej stworzyć tabele a w niej kontrolki aby miało to lepszy wygląd ? np.poprzez zastosowanie CSS

2

Nie używaj tabelek do pozycjonowania elementów na stronie! To złe podejście. Tabele służą do przedstawiania danych, a nie do pozycjonowania. Proste okienko do logowania wy pozycjonujesz divami i css'em.

0

A jeśli tworzę ankietę to też nie używać tabel? Bo chcę aby to w miarę równo wszystko wyglądało.

1

Dokładnie tak samo - od tego masz style w CSS.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0