Zapytanie w linku

0

witam. w jaki sposób mozna wysłac zapytanie do bazy w linku ?? powiedzmy ze link ma przenosic nas do index'u .

0

jaki link, jakiego indeksu, OCB???

0

no wiesz taki obiekt ktory wysyła zapytanie do bazy ;)

0

Pewnie link musi być w jakiś sposób połączony z warstwą serwerową aplikacji client-server która wtedy wywołuje odpowiednią procedurę i wysyła zapytanie SQL do serwera bazy danych. Konkretna realizacja zależy już od użytego języka programowania.

0

man chodzi oto zeby zapytanie wisiało na przycisku w zdarzeniu onclick

0

chłopie skup się - jaka baza, jaki język, jaki typ obiektów dostępu do danych.

powiedzmy ze link ma przenosic nas do index'u
czyli co zrobić bo pierwszy raz coś takiego słyszę

chodzi oto zeby zapytanie wisiało na przycisku w zdarzeniu onclick
wisieć to ci może wiesz co

TU NIE MA WRÓŻEK - CHCESZ ODPOWIEDŹ ZADAJ KONKRETNE PYTANIE!!!

0
salatalolo napisał(a)

man chodzi oto zeby zapytanie wisiało na przycisku w zdarzeniu onclick

no to za zdarzenie obslugi przycisku wywolaj zapytanie
jak chcesz usera gdzies teletransportowac, zrob redirect

// jakie pytanie taka odpowiedz :D

0

spoko juz sobie poradziłem chodziło o cos takiego:

#
?>
#
<form action="<?= $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
#
<input type="submit" value="<?= $query ?>" />
#
</form>
#
?>
0

o_O
lol, jaki bedzie adres tej strony? ciekawe w ile sekund skasujemy ci baze :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1